
بروزرسانی: 28 تیر 1404
معرفی کامل غذاهای محلی رشت متنوع و لذیذ مجله گردشگری اتاقک
معرفی کامل غذاهای محلی رشت متنوع و لذیذ مجله گردشگری اتاقک
استان لرستان، زادگاه مردم غیور لر علاوه بر مناظر طبیعی، مردم میهمان نواز و جاذبه های تاریخی، منبع غنی از غذاهای سنتی و اصیل است. جاذبه این خطه تنها محدود به آبشارهای زیبایش نیست بلکه غذاهای لرستان به تنهایی دلیلی بر ورود گردشگر به این ناحیه است. بسیار خرسندیم که تا پایان مقاله مرتبط با غذاهای سنتی لرستان با رهی نو همراه بودید؛ لطفاً تجربیات خود را در حوزه طبخ یا سرو غذاهای لرستان با رهی نو به اشتراک بگذارید. دلمه برگ مو با موادی نظیر زرشک و پیازداغ تزئین می شود و با ماست یا سالاد سرو می شود. جالب است بدانید در لرستان دلمه تنها محدود به برگ مو، بادمجان، کلم و گوجه فرنگی نیست؛ بلکه یکی از غذاهای معروف لرستان سغدو یا دلمه سیرابی است. این غذای لذیذ که به سیرابی شکم پر نیز مشهور است؛ دارای تکنیک و فنونی همچون دلمه برگ مو است.
- اگر دوست دارید در سفرتان طعم های جدید و\xa0 عجیب را امتحان کنید، این غذاها را از یاد نبرید.
- اگر به تبریز، اهواز، یزد، اصفهان و … سفر کردید از غذاهای سنتی آن شهرها حتما بچشید به طور مثال غذای محلی مشهد و غذای محلی یزد با سایر شهر ها متفاوت است.
- در تهیه شله مشهدی گوشت تازه را خرد کرده و با لوبیا چیتی،لوبیا سفید، لوبیا رشتی، برنج نیم دانه، بلغور گندم، ماش، عدس، و ادویه جات و نمک مخلوط کنید و اجازه دهید کامل جا بیفتد.
ناگفته نماند نحوه ی طبخ اصلی این غذا با ماهی سرخ شده در روغن زیاد است که در صورت نیاز می توانید آن را کباب کنید. در این بخش سعی داریم معروف ترین غذاهای کیش را معرفی کنیم که در تمامی آن ها از گوشت ماهی استفاده شده است. اگر به غذاهای دریایی، معروف ترین غذاهای سنتی کیش و خوشمزه ترین ماهی کیش علاقه دارید این بخش کاملا مناسب سلیقه ی شماست. این غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی که مواد اصلی کئی پلا کدو است و برای افراد گیاه خوار گزینه مناسبی میتونه باشه.
شیرین پلو قزوینی
برای آماده سازی کشک سالاری، سیر رنده شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سپس یک چهارم پیمانه آب جوش روی آن بریزید و صبر کنید تا سیر بپزد و آب هم تبخیر شود. در ادامه آرد آماده شده را به سیر داغ بیفزایید و آن ها را با هم تفت دهید. نمک، گوشت قورمه پخته شده، لپه، زعفران، گردوی پودر شده و آب را نیز در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا این مخلوط بجوشد و غلیظ شود. در همین حین، یک عدد پیاز را خلالی کرد کنید و در تابه با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را در تابه بریزید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
خانه سنتی پرهامی
شاید کمی برایتان سخت باشد که وقتی به مازندران می روید این شیرینی را پیدا کنید و علت اصلی آن هم مناسبتی بودن این شیرینی برای اعیاد و جشن هاست. با این وجود اگر به آمل رفتید حتما از مردم محلی آمل بپرسید و آب دندون را امتحان کنید. بنابراین هر کس میتونه طبق سلیقه خودش با کرم کنجد شکلاتی یا کرم کنجد قهوه و… ساندویچ صبحانه دلخواه خودش رو درست کنه. میتونید با ترکیب موز و توت فرنگی، پودر نارگیل و مغز گردو یه بار انرژی زا تهیه کنید. بار توت فرنگی رو از قبل تهیه کنید تا هر وقت نمیدونید صبحانه چی بخورید یه تکه ازش رو همراه چای یا شیر میل کنید.
برای درست کردن شامی هویج ابتدا هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و سرکه را با هم ترکیب کنید و در کف دست خود به مواد فرم دهید و شامی ها را سرخ کنید. این غذا جز دسته غذاهاییست که در سریع ترین زمان ممکن تهیه می شود و ترکیبی از گوشت چرخی، پیاز سرخ شده، سبزی ترخون ، رب، سیب زمینی ، نمک و فلفل می باشد. کرمانی ها برای ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی دارند و آش روزه یکی از خاص ترین ها است. به دلیل نخود، لوبیا، عدس و جو پوست کنده استفاده شده در این آش مردم کرمان اعتقاد دارند که با خوردن این آش مقوی می توانند به راحتی روزه بگیرند. آش روزه غذای ویژه شهرستان بردسیر استان کرمان است و معمولا هر روز ماه رمضان به عنوان نذری در شهرها و روستاهای این نقطه از استان کرمان پخته و بین اهالی پخش می شود.