معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو
انتشار: مرداد 08، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو

معرفی غذاهای محلی و سنتی زنجان ؛ از جغور بغور تا پیازو

دمی لخلاخ یک پلوی دمی محبوب و پرطرفدار بوشهری است که اصلش به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برمی گردد و در اکثر شهرهای استان بوشهر پخت می شود. با اجاره سوئیت در بوشهر اقامتی دلچسب و به یادماندنی در این شهر را تجربه کنید و از طعم غذاهای دریایی و خاص بوشهر لذت ببرید. گوشت لوبیا یکی از معروف ترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینه های اولی باشد که در سفر به کاشان تست می کنید.

  • اگر شما نام خورش را از روی آن بردارید و با چشم بسته آن را تست کنید، می گویید چقدر این دسر خوش طعم است.
  • برای پخت شیرازی پلو که یکی از پرطرفدار ترین غذا های محلی معروف ایران است، از مرغ و بادمجان استفاده می شود.
  • لوبیانی چیزی شبیه به یک نان مغزدار و پیراشکی است که مواد میانی آن را لوبیا، سیر، ادویه و کره تشکیل می دهند و این مواد را در دل خمیری می پیچند و در تنور می گذارند.
  • چابهار هم مانند هر شهر دیگری کدبانو و آشپزهای هنرمند و ماهری دارد که غذاهای چابهار را به طرز مخصوصی تهیه می کنند و طعم و عطر بی نظیری به آن می بخشند.
  • برای تزیین سیب پلو معمولاً کشمش و پیاز مورد استفاده قرار می گیرد.

رستوران میزبان بابلسر چند سالن مختلف دارد که می توانید برای برگزاری جشن هم از آن ها استفاده کنید و البته برای این کار باید از قبل با عوامل این رستوران هماهنگی های لازم را انجام داده باشید. اگر در سفرتان به شهرهای شمالی تا به حال سراغ بابلسر نرفته اید، این بار وقت آن رسیده این کار را انجام دهید. برای اجاره ویلا و سوئیت در بابلسر هم می توانید از اقامتگاه هایی که در سایت اتاقک مهیا شده استفاده کنید. روزی یک زوج گردشگر که در سرولات بساط کرده بودند، با بارش باران مواجه می شوند و در این هنگام به بالکن خانه ی خاور خانم پناه می برند. خاور خانم به خوبی از آن ها پذیرایی می کند و هنگامی که زوج گردشگر به شهر خود برمی گردند از دستپخت این خانم حسابی تعریف می کنند.

بازار وکیل شیراز

شاید درست به همین علت نتوان غذاهای محلی تهران را مانند دیگر استان ها به تفکیک نام برد. در مرحله بعد، گوجه فرنگی نگینی خرد شده را در قابلمه بریزید و آن ها را برای چند دقیقه با پیاز داغ، سرخ کنید و تفت دهید. سپس بلغور را آبکش کنید و آن را به همراه دو پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا بلغورها روی حرارت ملایم گاز بپزند.

شیرینی های محلی کیش

یکی از شهرهایی که باید رفت و با مزه های محلی و سنتی آن خاطره سازی کرد، شهر بروجرد است. سبزی نعنا و جعفری، طعم خاص و خوشمزه ای به این خورش خواهد داد. یکی از خورش های اصیل ایرانی که اصالت آن مربوط به کرمانشاه است، خورش پسته کوهی نام دارد. رنگ آن همچون رنگ پسته، سبز تیره است و برای تقویت اعصاب، رفع سردرد، تقویت قوت بدن و درمان بسیاری از بیماری ها این خورش راه علاج است.

کافه گل رضاییه ، کافه ای قدیمی و نوستالژیک در تهران

در این غذا، بادمجان را با انارهای ترش و سس مخصوص پر کرده و آن را همراه مرغ یا گوشت همراه با برنج و یا نان میل می کنند. این آش که همان آش دوغ خودمان به شمار می رود، در ترکیب آن از برنج، سبزی، اسفناج و سیر استفاده شده است. جالب است بدانید در قدیم این آش را همراه با ماهی کباب میل می کردند. هواری یکی از معروف ترین غذاهای محلی قشم است که همانند دیگر غذاهای این جزیره با ماهی یا میگو طبخ می شود. برای آنهایی که عاشق غذاهای تند و تیز هستند، می تواند یک گزینه منحصربه فرد باشد. غذاهای محلی قشم بسیار متنوع هستند و به دلیل نزدیکی بیش از حد به دریا، سفره های این مردم با غذاهای دریایی پر می شود.