
بروزرسانی: 28 تیر 1404
غذاهای محلی مازندران؛ لیست کامل غذاهای اصیل مازندرانی
غذاهای محلی مازندران؛ لیست کامل غذاهای اصیل مازندرانی
ماهی را تمیز کنید و قبل از شستن، به آن مقداری نمک و زردچوبه بزنید و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه ماهی را بشویید و به صورت فیله ای خرد کنید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به پیازها بیفزایید و آن ها را نیز تفت دهید. استان لرستان در غرب کشور با نام سرزمین آبشارها مشهور است و هر سال، گردشگران بسیاری به آن سفر می کنند. غذاهای محلی این منطقه از قدمت و تنوع بسیاری برخوردار هستند و بدون شک، شما را عاشق خود خواهند کرد. هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمی ترین و معروف ترین غذاهای بومی استان کرمانشاه است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد. دلیل نام گذاری این کوفته به نام هلو کباب مشخص نیست؛ اما به نظر می رسد به دلیل طعم عالی، لطافت و شاید شکل ظاهری، این کوفته به این نام شهرت یافته است.
- گوشت چرخ کرده را با ادویه و پیاز رنده شده طعم دار کرده و جدا تفت می دهند.
- همچنین افراد در صورت تمایل و هماهنگی با مدیریت مجموعه می توانند مراسم کوچک خود مانند جشن تولد، نامزدی یا سالگرد ازدواج را نیز در آن برگزار کنند.
- یکی دیگر از خورشت های معروف کردستان که با گیاه خوش عطر کوستان پخته می شود خورشت گیلاخه است که برای درست کردن این خورشت خوشمزه و مفید از گیاه گیلاخه استفاده می کنند.
- اهالی این شهر نیز با گردو غذایی خوشمزه به نام گردو پلو را طبخ می کنند که با مرغ، گوشت یا به صورت گیاهی نیز سرو می شود.
در پاسخ سوال بابلسر کجاست؟ باید به سراغ استان مازندران برویم. بابلسر مرکز شهرستان بابلسر است و در میان رشته کوه های البرز و در حاشیه دریای خزر قرار دارد. بابلرود از میان بابلسر عبور می کند و باعث تفکیک شهر به دو بخش غربی و شرقی شده است.
گیشنیز کباب؛ غذای محلی ماکو
جگر سیاه و سفید خرد شده با پیاز و سیب زمینی مخلوط و سرخ کنید. در مواردی علاوه بر ادویه جات رب انار یا رب گوجه نیز اضافه می شود. شاید برایتان جالب باشد که جغور بغور زنجان به عنوان وعده صبحانه نیز طرفدار زیادی دارد. از سایر غذاهای محلی مشهد که در اغلب بخش های این شهر طبخ می شوند و طرفداران بسیاری دارند، باید به حلیم عدس، دیگچه و کوکو شیرین اشاره کنیم. هر غذای جدیدی ارزش یک بار امتحان را دارد؛ زیرا با خوردن غذاهای مختلف با آداب و رسوم هر شهر بیشتر آشنا می شوید. طبخ غذاهای محلی تبریز معمولا به دقت و ظرافت بالایی نیاز دارد.
همه چیز درباره سواحل گیلان معرفی 23 ساحل در استان گیلان
اگر یکی از اقوام یا دوستان شما اهل کردستان باشد، حتما شنیده اید که برای کودکان خود جشنی به مناسب رویش اولین دندان شیری برگزار می کنند که به آن «دانه کولانه» می گویند. آش دانه کولانه در فصل زمستان جزو غذاهای مرسوم در کردستان ایران است. مواد لازم آش دانه کولانه شامل نخود، لوبیا، عدس، گندم، مرزه ی خشک، قلم گوسفند، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز است البته می توانید به جای قلم گوسفند از گوشت چرخ کرده به صورت قلقلی استفاده کنید. برنج و ماش اصلی ترین مواد در تهیه این غذای بی نظیر در چابهار است. سبزیجات محلی با عطر و طعم فوق العاده نیز این غذا را لذیذتر می کنند. یتیمچه یکی دیگر از خوشمزه های کاشان است است و در بسیاری از شهرهای ایران سرو می شود.
ترکیبات دسر مشکوفی شیر، نشاسته، شکر، گلاب، کره، زعفران و وانیل است و طعمی شبیه به مسقطی خودمان دارد. اگر به قشم سفر کرده اید، شما کدامیک از این غذاها را میل کرده اید؟ کدام مورد را به بقیه پیشنهاد می دهید حتما امتحان کنند؟ نظراتتان را برایمان بنویسید. قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف قشم و پرطرفدار ایرانی است که اهالی جنوب آن را با دستورهای متنوعی تهیه می کنند و به آن قلیه مُی نیز می گویند. برای تهیه آن بهتر است از ماهی های مانند شیر یا میش یا هامور استفاده کرد.