طرز تهیه سمبوسه: 5 دستور تهیه انواع سمبوسه های خوشمزه و لذیذ مجله کسب و کار بازده
انتشار: اردیبهشت 12، 1402
بروزرسانی: 28 تیر 1404

طرز تهیه سمبوسه: 5 دستور تهیه انواع سمبوسه های خوشمزه و لذیذ مجله کسب و کار بازده

طرز تهیه سمبوسه: 5 دستور تهیه انواع سمبوسه های خوشمزه و لذیذ مجله کسب و کار بازده

پس از 20 دقیقه، وقتی سیب زمینی ها آب پز شد، آن ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید. باقیمانده جعفری خورد شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم. در مرحله دوم از پخت سمبوسه پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک شود.

  • اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است.
  • پیازچه خرد شده، جعفری و گشنیز ساطوری شده را هم به مواد اضافه کنید.
  • سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.
  • برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید.

در ادامه روی سینی را با سلفون بپوشانید و آن را در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیرها را به کمک وردنه پهن کنید. آنقدر با وردنه روی خمیر بکشید تا ضخامت آن حدود 3 میلی متر شود. می توانید خمیر را با مواد میانی دلخواه پر کرده و در روغن سرخ کنید. سمبوسه بندری نوع خاصی از سمبوسه است که به دلیل طعم تند و آتشین مشهور است.

جار کیک؛ دسر خوشمزه که در شیشه سرو می شود

در این مرحله ادویه ی مخلوط را کنترل کرده و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. همچنین برای تند شدن سمبوسه می توانید از ادویه جنوبی یا ادویه گرام ماسالا استفاده کنید. مواد اصلی این سمبوسه، سیب زمینی، پیاز، سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پنیر پیتزا است. لازم است به مدت یک ساعت مرغ را با یک پیاز و مقداری آب، به صورت جداگانه بپزید. پس از پخت مرغ، آن را با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید و در آخر، سیب زمینی ها و قارچ های سرخ شده را همراه مقداری رب و سایر چاشنی ها اضافه کنید تا مواد میانی سمبوسه مرغ آماده شود.

شأن یک خانواده ایرانی، مسکن ۲۵ متری نیست

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی آبپز شود. زمانی که سیب زمینی ها آبپز شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. همچنین می توانید با توجه به سلیقه خودتان سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید. در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافیش رو بگیرید. البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید. فقط اگر از این روش استفاده کردید حتما باید آبی که برای پختن استفاده کردید خشک بشه و سیب زمینی پوره شده حالت آبکی نداشته باشه. برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.