
بروزرسانی: 28 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
برای درست کردن سمبوسه مرغ بعد از تفت دادن پیاز در ماهیتابه، مرغ مکعبی شده را به تابه اضافه کنید. سپس مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد. برای انتخاب مواد میانی سمبوسه دست شما کاملا باز است. به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.
- همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود.
- لازم است به مدت یک ساعت مرغ را با یک پیاز و مقداری آب، به صورت جداگانه بپزید.
- اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید.
- ابتدا مرغ ریز ریز شده و پیاز خرد شده را به همراه پودر زنجبیل و سیر سرخ کنید.
سمبوسه سیب زمینی در دسته غذاهای سریع و سرخ شدنی قرار میگیرد و بیشتر توسط فست فود ها ارائه ی شود. سمبوسه در واقع نانی است که داخل آن با مواد غذایی دیگر پر شده و سپس سرخ می شود. اگر چه تهیه سمبوسه به ظاهر کار ساده ای است اما برای درست کردن یک سمبوسه خوب و خوشمزه باید نکات اساسی طبخ آن رعایت شود. سمبوسه یک غذای لذیذ ایرانی است که در مناطق جنوبی و شرقی ایران طبخ مخصوص را نیز دارد و در سراسر ایران به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب شناخته شده است. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.
شأن یک خانواده ایرانی، مسکن ۲۵ متری نیست
در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.
طرز تهیه سمبوسه گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید. پیاز را به سیب زمینی و سبزی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید. در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
دستور تهیه ترشی عناب خوشمزه و متفاوت
دراین مرحله نشاسته و تخم مرغ و نمک را هم به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. خمیر به دست آماده باید حد وسط باشد به این معنی که نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل. وقتی خمیرمان به این درجه رسید باید مدتی بماند تا خوب عمل بیاید برای این کار خمیر را درون کیسه ی پلاستیکی بگذارید تا یکی دو ساعت به حال خود بماند.