
بروزرسانی: 28 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی آب پز له شده یا نگینی خردشده نیز به مواد سمبوسه اضافه کنید. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم. اگر بخواهید به مواد سمبوسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید باید بعد از تفت دادن پیاز ها ، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. حالا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی فرو رفت حرارت را خاموش می کنیم، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
- حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید.
- تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید.
- همه سمبوسه ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.
- در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند.
- در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید.
سمبوسه سیب زمینی با پیازچه، هم با گوشت و هم بدون آن خوشمزه و خوش عطر است. در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود. برای تهیه سمبوسه به این روش، به سیب زمینی، پیاز، قارچ، سوسیس و مقداری پنیر پیتزا نیاز دارید. هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید.
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم. حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم. روغن رو در ماهیتابه میریزیم و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ میکنیم.
مراحل تهیه سمبوسه گوشت
سمبوسه (Samosa) نوعی اسنک عربی است که با نان یا خمیر مخصوص و مواد مختلفی نظیر سیب زمینی، گوشت چرخ شده، مرغ، پیاز و … درست می شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می توان به سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه مرغ اشاره کرد. البته روش پخت انواع سمبوسه یکسان است و فقط مواد داخل آن تغییر می کند. به همین دلیل شما با یادگیری دستور تهیه سمبوسه، می توانید با ذوق و سلیقه خود مواد داخل سمبوسه را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه خودتان درست کنید. سمبوسه غذایی راحت و محبوب است که برای وعده ناهار، شام، افطار و یا حتی به عنوان پیش غذا استفاده می شود. ابتدا قارچ های خشک و تمیز را ریز ریز کرده و در کره تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و سپس ژامبون و پودر فلفل سیاه هم به آن بیفزایید.
مواد لازم برای سمبوسه
حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در ادامه سمبوسه ها را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. حالا مواد سمبوسه را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.