
بروزرسانی: 28 تیر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
نصف استکان آب سرد به آن اضافه کنید (می توانید از یک قالب یخ استفاده کنید) هر نیم ساعت این کار را تکرار کنید. سه بار این کار را انجام بدهید 1 ساعت مانده به آخر پخت فسنجان رب انار را اضافه کنید و در آخر شیرینی آن را بچشید اگر ترشی و شیرینی آن کم بود به آن اضافه کنید. در طرز تهیه فسنجون با کدو باید بعد از خرد کردن کدو، آن را بخارپز کنید. کدو به دلیل طعم شیرینی که دارد می تواند بسیار ترکیب جذابی را با شکر و رب انار در این غذا ایجاد کند. فیله بوقلمون می تواند جایگزین سینه مرغ در این غذا باشد. توجه داشته باشید به دلیل بافت نرم کدو باید حتماً با حرارت ملایم خورشت شما پخته شود تا کدو وا نرود.
- خورشت فسنجان یا فسنجون به «سلطان خورش ها» معروف است.
- برای تهیه خورش فسنجان ابتدا باید مرغ ها را آماده کنید ، برای این منظور مرغ ها را تمیز کنید و به خوبی بشویید ، سپس پس از خشک کردن مقداری نمک ، فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید.
- یکی دیگر از روش ها این است که از ماهیچه گوسفندی در خورش فسنجون خود استفاده کنید.
- و یک ترفند برای اینکه روغن گردو بیرون بیاید این است که به گردو شُک بدهید.
- مطمئنا اگر برای مهمانی به دنبال جواب ناهار چی بپزم باشید، خورشت فسنجان می تواند بهترین گزینه باشد.
- آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید.
این خورشت کاملاً مزه ترش شده ای دارد که با استفاده از رب انار شمالی تهیه می شود. برای طرز تهیه خورشت فسنجان دستورالعمل های متفاوتی وجود دارد که بسته به اقوام گوناگون ایرانی در جاهایی هر چند جزئی با یکدیگر فرق می کنند. در تمامی فسنجان ها نیاز به گردو و روغن داریم و باید در تمامی روش های طبخ خورشت فسنجان، خوش حوصله باشیم. در این مقاله طرز تهیه فسنجون به روش های مختلف بیان گردید.
طرز تهیه فسنجان با مرغ و تمام نکات خورشت فسنجون خوشمزه و غلیظ
همچنین اگر دوست دارید خورشت فسنجان ترشی داشته باشید می توانید شکر را کمتر در آن استفاده کرده و رب انار بیشتر درون آن بریزید. برخی افراد فسنجان گیلانی را با گوشت قلقلی نیز درست می کنند. برای این کار باید ابتدا خورش فسنجان را بدون گوشت و مرغ آماده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه ترکیب کنید و خوب ورز دهید.
مرحله سوم: افزودن رب انار و پخت خورش
در این مقاله درباره سقف کناف ساده و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید، بیشتر خواهیم گفت. اگر می خواهید که سلامت شما تحت تاثیر عادت های بد قرار نگیرد، باید آنها را با عادت های خوب جایگزین کنید. مردمک سوراخی است که در وسط عنبیه چشم قرار دارد و ورودی مسیر نور به داخل چشم است.
حدود یک تا یک و نیم ساعت دیگر نیاز است که خورش روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد. خورش فسنجان غذایی است که خیلی آسان و بدون دردسر آماده می شود. مهم ترین فاکتور برای درست کردن یک فسنجون خوشمزه و جا افتاده صبر است. نکته مهم در این مرحله این است که گردو را خیلی کم باید تفت دهید زیرا تفت دادن اضافی آن می تواند باعث سوختن گردو شود که باعث می شود روی طعم خورش تاثیر منفی می گذارد. پس اینکه گردو را یک دقیقه تفت دادید ۶ یا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.