طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
انتشار: آبان 21، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

حالا می توانید مرغ را به همراه زعفران دم کرده به خورش خود اضافه کنید.پس از اضافه کردن مرغ ها در صورت تمایل می توانید کمی شکر هم به خورش اضافه کنید. اگر دوست دارید طعم خورش شما ملس باشد حتما شکر ضافه کنید. پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم کنید تا گردو به مرور زمان شروع به روغن انداختن کند. در این مرحله حدود ۲ تا ۳ ساعت باید صبر کنید تا گردو به خوبی روغن بیندازد. بعد از حدود ۳ ساعت خورشت فسنجان با مرغ شما آمادست که نوش جان کنید. اگر خورشت آبکی هست و آلو بخار استفاده نکردید، در این مرحله یک سیب درختی را پوست بکنید با رنده ریز رنده کنید و داخل خورشت بریزید.

  • اما برای روش برش گوشت دستتون باز هست می توانید از به شکل مربعی حدود یک و نیم در یک و نیم هم برش بزنید یا حتی از گوشت ران مرغ استفاده کنید.
  • کدو به دلیل طعم شیرینی که دارد می تواند بسیار ترکیب جذابی را با شکر و رب انار در این غذا ایجاد کند.
  • مدت زمان پخت اردک به صورت مجزا ۲ تا ۴ ساعت خواهد بود.
  • شکر یا شیره خرما را در مرحله آخر پخت به فسنجان اضافه می کنیم.
  • اگر می خواهید اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید ، با تزییین خورشت فسنجون با دانه های انار و مغز گردو می توانید این کار را انجام دهید.

۵- گردوها رو بعد از ۲۰ دقیقه که گوشت نیم پز شد داخل خورشت بریزید. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین المللی در دسترس عموم قرار گرفت. در این مرحله گردو چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گردو تفت بخورد. گردو را بیش از اندازه تفت ندهید؛ چون احتمال سوختن آن و تلخ شدن غذا وجود دارد.

طرز تهیه مرغ ناردونی یا خورش ناردون شمالی

با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خورشت فسنجان جا افتاده و عالی با مرغ  را به شما آموزش دهیم. در مرحله بعد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود.

۱۶ فیلم در مورد اعتیاد به مواد مخدر که شما را می ترسانند؛ از Killing Zoe تا Carlito’s Way

رب بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه جوشیدن رنگ آن باز می شود و خورشت را سیاه می کند. بنابراین ابتدا ۲ الی ۳ قاشق رب به خورشت اضافه کنید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بجوشد بعد اگر هنوز خورشت فسنجان به رب نیاز داشت به خورشت کم کم و مرحله به مرحله رب بزنید. ۱- یکی از نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه این است که غلیظ و لعابدار باشد. یک نکته برای غلیظ شدن خورشت فسنجان این است که مقدار گردو باید به اندازه باشد.

همچنین باید در مراحل آخر پخت به خورشت شما اضافه شود. فرایند پخته این خورش مانند تهیه با مرغ است با این تفاوت که گوشت بوقلمون کمی دیر پز تر است و به همین دلیل زمان پخت کمی طولانی تر خواهد شد. در این خورشت، گردو ها بعد از این که به خوبی در غذاساز خرد شد باید به شکل خمیری در بیاید و سپس به قابلمه اضافه شود. همچنین بوقلمون باید به همراه ۶ لیوان آب سرد با حرارت ملایم پخته شود. خورش فسنجان رشتی باید برای چند ساعت به آرامی بپزد تا کاملاً جا بیفتد. در این مدت هر زمان آب خورش کم شد، می توانید کمی آب سرد یا چند تکه یخ به آن اضافه کنید.