بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین
انتشار: آبان 02، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین

بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین

در ادامه به معرفی معروف ترین غذاهای سنتی دزفول می پردازیم. مواد اولیه این آش پرو پیمان و مقوی شامل گوشت چرخ کرده، سبزی آش، گل نسترن کوهی، برنج، انواع بنشن، مغز گردو، آلوچه، برگه زردآلو و .. آش گیلدیک یا نسترن آشی یکی از اصلی ترین غذاهای محلی اردبیل است که در هیج شهر دیگر پیدایش نمی کنید.

  • سوپ ها همانطور که می دانید از حبوبات و سبزیجات تشکیل شده اند.
  • به همین دلیل این غذا هم غذایی مقوی و سالم است و در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها می باشد.
  • از دیگر انواع غذاهای ایرانی خوراک ها هستند که با نان و یا به تنهایی خورده می شوند.
  • به خاطر همین عقیده واژه حلیم بیشتر از هلیم استفاده می شود.
  • هر روز از ساعت 16 تا 23 می توانید به کافه رستوران هوگر سر بزنید.
  • فرآیند تولید قرمه سبزی با قرمه کردن گوشت آغاز شد و در طی قرن ها، افزودنی های خوش طعم دیگر مثل سبزی قورمه و چاشنی های ترشی با این خورش هم نشین شدند.

برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات مرصع پلو با مرغ مجلسی، به صفحه مربوطه در سایت دانوما مراجعه نمایید. برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات تهیه سبزی پلو ماهی، به صفحه مربوطه در سایت دانومامراجعه نمایید. برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات تهیه خورشت خلال، به صفحه مربوطه در سایت دانوما مراجعه نمایید. البته گفتنش ساده است ولی راه های پیچیدن برگ مو در هر شهری فرق دارد. این غذا بعضی وقت ها زرد و بعضی وقت ها قرمز و گاهی نارنجی می شود و از هندوستان تا خوزستان طرفدار دارد.

دلمه کلم یا برگ مو: یک غذای کامل و خوشمزه

لیموعمانی هارا با چنگال سوراخ کرده و به مدت نیم ساعت درون آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. یک ساعت پایانی پخت لیموعمانی را به خورشت اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورشت خوب جا بیفتد. پس از اینکه خورشت جا افتاد آن را به همراه برنج سرو کرده نوش جان کنید.2 رسپی فوق العاده خوشمزه برای تهیه خورشت کنگر سنتی براتون در یکی پست دیگه گذاشتم که حتما مطالعه کنید.

طرز تهیه مشکوفی سه رنگ ساده و مجلسی با شیر و نشاسته

قنبر پلو به دلیل طعم و ظاهری عالی در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها قرار گرفته است. این غذا دارای مواد اولیه هایی نظیر هویج، کشمش، گوشت چرخ کرده و غیره بوده و طعم بینظیری آن باعث نام بردن ساطری پلو در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها شده است. پلو مرغ بهشهری، از غذاهای ایرانی است که همانطور که از آن نام آن پیداست مربوط به بهشهر در مازندران است. در این غذا از رب های تقریبا ترش و ملس استفاده می شود و به همنی دلیل کمی طعم آن ترش می باشد. این غذا به دلیل طعم عالی در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها قرار گرفته است.

آبگوشت دوگوله دودار؛ غذای محلی اراک

بعد از چند دقیقه تخم مرغ رادر ماهیتابه بشکنید و سریع هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. نودل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یک دست شده و جا بیفتند. فراموش نکنید که نودل را با بادام زمینی و ریحان و قارچ تزئین و سرو کنید.