بهترین کتاب های آشپزی ایرانی؛ ۷ کتاب معروف با نگاهی متفاوت به آشپزی چطور
انتشار: اردیبهشت 05، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

بهترین کتاب های آشپزی ایرانی؛ ۷ کتاب معروف با نگاهی متفاوت به آشپزی چطور

بهترین کتاب های آشپزی ایرانی؛ ۷ کتاب معروف با نگاهی متفاوت به آشپزی چطور

برای پخت لوبیا پلو شیرازی با لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود که از این منظر شکلی متفاوت نسبت به دیگر لوبیا پلو ها دارد. بهتر است به سادگی از کنار غذایی که با ترکیبی از آلو؛ قیسی، زعفران، شکر و مرغ درست است، نگذرید. گفتیم که در اکثر شهرها خورش آلو مسما یافت می شود اما نمی شود هیچ کدام از آن ها را با خورشت آلو مسمای گیلانی مقایسه کرد.

  • شکم گردی در اصفهان یکی از اصلی ترین جاذبه های تفریحی و گردشگری است.
  • در همان ظرف نانی که نم دار کرده بودید را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و برای مدت کوتاهی داخل یخچال بگذارید که طعم آنها به خورد یکدیگر برود و غذا مزه دار شود.
  • گوشت اعلای گوسفندی، پیاز و نمک موادی است که در تهیه کباب استفاده می شود.
  • در صورتی که لوبیا را دوست نداشته باشید، معمولاً بدون لوبیا نیز آن را درست می کنند.
  • فضای رستوران نصفهان با کاشی کاری های سنتی و ظروف مسی قلمزنی شده و وسایل نوستالژیک قدیمی حال و هوای شهر اصفهان را درست وسط پایتخت بازآفرینی کرده.

این گیاه نوعی تره است که علاوه بر عطر خوبش، خاصیت دارویی هم دارد. پزشکان مصرف آن را برای نارحتی های مربوط به روده و معده توصیه می کنند. این سبزی کوهی را می توانید در بازار های محلی کرمانشاه و در فصل بهار پیدا کنید. کوکوی پاغازه را با تخم مرغ، آرد، سبزی، زردچوبه، روغن، پیاز و سیر رنده شده می پزند و مثل کوکو سبزی با نان میل می کنند. اگر اهل شکم گردی در سفرید شناخت غذاهای محلی هر منطقه و شهر به شما کمک می کند تا از این خوشمزه ها به راحتی نگذرید.

رستوران هفت خوان؛ از لوکس ترین رستوران های شیراز

این رستوران در محل یکی از خانه های قدیمی و سنتی شیراز بنا شده است. انواع مختلف غذاهای اصیل ایرانی و شیرازی در این رستوران سرو می شوند. یکی از مزیت هایی که این رستوران دارد، این است که در مرکز شهر واقع شده است. این رستوران در نزدیکی بناهایی مانند حمام وکیل، بازار وکیل و شاه چراغ قرار گرفته است. به همین دلیل نیز مسافران می توانند پس از گشت و گذار در بازار وکیل و ارگ لطفعلی خان زند، رستوران پرهامی را برای ناهار یا شام خود انتخاب کنند. خوردن غذا روی تخت های قدیمی کنار حوض های آبی، یکی از بهترین کارهایی است که مسافران می توانند در سفر خود به شیراز آن را تجربه کنند.

والک پلوی تهرانی ها

رب انار می تواند طعم واویشکا را ملس کند و اضافه کردن کمی زعفران آن را خوشمزه تر خواهد کرد. به شما توصیه می کنیم کمی دارچین را در هنگام پخت گوشت به آن اضافه کنید تا عطر واویشکای شما دل انگیز شود. به استان مازندران رفتیم و با خوشمزه های این دیار به سفرمان رنگ و طعم دیگری دادیم. البته این مطلب تنها بخش کوچکی از دانستنی هایی ست که می توانید در مورد سفر به شمال در کارناوال بیابید. البته اگر دوست دارید در سفر به این خطه سرسبز کشورمان، در یکی از ویلاهای ساحلی یا جنگلی با امکانات و قیمت های متنوع، اقامت کنید، می توانید از صفحه اجاره ویلاهای شمال در کارناوال کمک بگیرید.

۵۴- لوبیا پلو

گردوی تازه، خاویار ماهی، باقلا سبز، زیتون و خیار پای ثابت غذاهای شمالی است که در این رستوران با آن ها از مشتری هایشان پذیرایی می کنند. همچنین در زمان مسافرت به بند انزلی می توانید برای اجاره ویلا در بندرانزلی از طریق سایت اتاقک اقمتگاه مدنظر خود را اجاره کنید. آش گزنه که در خیلی از نقاط کشور پخته می شود، در فهرست غذاهای سنتی مازندران نیز قرار دارد. این آش پرخاصیت و مقوی یک آش سبز رنگ است که از منابع مغذی متنوعی به دست می آید. مواد اولیه این آش شامل چغندر، کدو حلوایی، نخود، گشنیز، جعفری، نخود، لوبیا، باقلا، سیر، ماست و… می شود. غذای محلی گیلان با طعم های به یادماندنی خود، یکی از جاذبه های اصلی سفر به شمال و گیلان محسوب می شود.