بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود
انتشار: بهمن 05، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود

بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود

پل های متعددی روی رود قرار دارد اما یکی از پل ها که در زمان پهلوی بنا شده، از اولین پل های ماشین رو در ایران محسوب می شود. ساری و محمود آباد نیز از شهرهای نزدیک بابلسر به حساب می آیند. فاصله بابلسر تا تهران در حدود 228 کیلومتر است که با رانندگی در حدود 4 ساعته به این شهر می رسید. در تهیه\u200f ی اغلب مواد غذایی سنتی از شیوه \u200fی پخت \u200fوپز درست و مناسبی استفاده می \u200fکنند.

  • رستوران قوام شیراز یکی از بهترین رستوران های شیراز است که فضایی دلنشین و سنتی دارد.
  • سرداشی همدان با گوشت گوسفند، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز و معمولاً در تنور نان سنگک درست می شود.
  • این غذا در کشورهای مختلف خاور میانه نیز طبخ و سرو می شود و تزئینات متفاوتی دارد.
  • این آش که یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین غذای محلی یزد می باشد به نام آش شولی یزد شناخته میگردد.

در کنار این غذا های ایرانی، آیتم های خاص و دوست داشتنی هم هست مانند کته کباب لبنانی درباری، ماهی ازون برون دریایی که بین بهترین رستوران هاش نوشهر در کمتری رستورانی سرو می شوند. غذا های محلی رستوران درباری هم جوجه ناردون، مرغ ترش، جوجه شکم پر، اردک کامل شکم پر یا فسنجانی، خروس کامل فسنجانی و ماهی های سفید، سوف و قزل آلا قرار دارد. ولی پیشنهاد می کنیم سردست های درباری رستوران درباری را به هیچ عنوان از دست ندهید. غذا هایی مانند گردن، ماهیچه و تاج درباری غذا هایی هستند که بطور ویژه در این رستوران سرو می شوند و شاید گران باشند اما یکبار ارزشش را کاملاً دارد. یخنی بادمجان از غذاهای محلی استان قم است که در دسته آبگوشت ها قرار می گیرد و با انواع پروتئین های حیوانی و گیاهی غنی شده است.

انواع آش و آبگوشت شیرازی (شامل: آش سبزی و...)

کوفته محلی استان کردستان که بسیار خوشمزه و لذیذ است و البته بی شباهت به کوفته های سایر شهرها نیست کوفته شوروا نام دارد. در تهیه این غذای خوشمزه موادی همچون سبزیجات معطر، گوشت چرخ کرده، لپه، برنج، ادویه، تخم مرغ و... اگر به صفحه غذاهای محلی اصفهان ویکی پدیا سری بزنید و یا در سایر صفحات این چنین در اینترنت بگردید، بدون شک با نام قیمه ریزه برخورد می کنید. این غذا با مواد اولیه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز، رب گوجه فرنگی، نعناع و ترخون و ادویه جات تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. اگر به غذاهایی نظیر آبگوشت علاقه دارید، قیمه ریزه می تواند به یکی از غذاهای محبوب شما تبدیل شود. از هر کس که بپرسید معروف ترین و بهترین غذای محلی اصفهان کدام مورد است، حتماً در جواب شما بریونی یا بریانی را معرفی خواهند کرد.

بهترین رستوران های رشت با غذاهای محلی

این آش سنتی شیرازی، مانند حلیم برای صبحانه سرو می شود یا ان را در ایام خاصی چون ماه رمضان، تاسوعا و عاشورا، به عنوان نذری طبخ می کنند. در میان پیش غذا یا همراه غذاهایی که تبریزی ها در سفره هایشان پهن می کنند، کوکوی لوبیا سبز طعم و رنگ اشتهاآوری دارد. در ترکیبات این کوکوی جذاب، لوبیا سبز تازه، هویج، سیب زمینی و تخم مرغ به کار رفته است.

بریان یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای محلی اصفهان است و این محبوبیت فقط به اهالی اصفهان محدود نمی شود. این غذای سنتی از برنج، لپه، پیاز سرخ کرده، بلغور و برگ مو و سبزی تازه و خوش بو تهیه می شود. غذاهای محلی ایران به دلیل تنوع جغرافیایی، قومی و فرهنگی و وجود انواع محصولات، از تنوع بالایی در بین کشورهای دنیا برخوردار است.