بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس
انتشار: خرداد 29، 1401
بروزرسانی: 28 تیر 1404

بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس

بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس

کاشان شهری که در استان اصفهان واقع شده است، دارای جاذبه های گردشگری بی شماری می باشد و همه ساله مسافران زیادی را از داخل و خارج کشور به خود جذب می کند. جالب است بدانید که حمص علاوه بر دبی و کشورهای خلیج فارس در آمریکا هم محبوب و شناخته شده است. دلیل آن این است که مهاجران از کشورهای عربی این غذا را به آمریکا برده اند و در حال حاضر حمص در همه ی فروشگاه های زنجیره ای در آمریکا پیدا می شود. جاده دسترسی به ابیانه از میان باغات متعددی عبور می کند که در فصل بهار سرسبزی آن ها شما را مسحور خواهد کرد و با رسیدن فصل پاییز لباسی طلایی بر تن می کنند. اما بجز این دو زمان نیز می توانید به ابیانه بروید و در هر زمانی از سال امکان بازدید از این روستای دیدنی وجود دارد.

  • برای تهیه این چاشنی باید بادمجان کبابی آماده کنید و بعد از جدا کردن پوست و کوبیدن آن ها سیر، سبزی های معطر مانند نعنا و گشنیز، آبغوره و نمک را به آن اضافه کنید.
  • ولی توجه داشته باشید اگر قرار است سالمندان یا بیماران قلبی این غذا را مصرف کنند آن را با دل و جگر تهیه نکنید چون بسیار سنگین خواهد بود.
  • به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته می شود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده می شود.

دمپختک گوجه یا استانبولی با گوجه فرنگی و گاهی سیب زمینی و دمپختک باقالی با باقالی مخصوص این غذا که به راحتی در دسترس است تهیه می شود. در بعضی مناطق تهران این غذا را با گوشت چرخ کرده هم درست می کنند. کاک یکی شیرینی خوشمزه کرمانشاهی است که به راحتی و با ساده ترین مواد (البته در کنار فوت های کوزه گری کرمانشاهی) درست می شود. این نان خوشمزه با آرد گندم، روغن، مخمر، تخم مرغ، نمک، شکر یا پودر قند و هل درست می شود. گاهی اوقات برای خوش طعم تر شدن کاک از دارچین، پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده می شود. این نان خوشمزه یک دسر دل چسب یا یک میان وعده لذیذ است که می توانید با یک فنجان چای میل کنید.

آدرس سفره خانه سنتی باربد

برخی از افراد، کمی گلپر نیز به این آش می افزایند تا عطر و طعم خاص تری داشته باشند. اگر شما هم هوس بازدید از این شهر بی نظیر با غذاهای خوشمزه به سرتان زده است، کافیست کوله بار سفرتان را جمع کرده و آماده حرکت شوید. شما چه غذاهای دیگری را از میان غذاهای سنتی تبریز می شناسید که طعم بی نظیری را زیر زبانتان به جای گذاشته است؟ برایمان بنویسید. همان طور که از اسمش مشخص است، یک آش ترش و دلپذیر انتظارتان را می کشد. ترکیب این آش پرطرفدار شامل لوبیا چیتی، برنج، بلغور، تره و جعفری می شود.

غذاهای محلی ایران، شکم گردی در شهرهای مختلف

کتاب آشپزی پانیذ در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ عنوان بهترین کتاب آشپزی دنیا را دریافت کرد. از جمله کشورها و فرهنگ هایی که آشپزی آنها در کتاب موردبحث است می توان به آشپزی ایرانی، چینی، ژاپنی، ایتالیایی، اسپانیایی، ترکی و عربی اشاره کرد. غذاهایی که دستورپخت آنها آموزش داده شده به دقت از لحاظ تاریخ، جغرافیا و فرهنگ منطقه ای که از آن آمده معرفی شده اند. وجود اطلاعات تاریخی و جغرافیایی، با قلم زیبای نجف دریابندری، این کتاب را به یکی از متفاوت ترین، محبوب ترین و بهترین کتاب های آشپزی ایرانی تبدیل کرده است. در غذاهای آذری انواعی از سوپ ها، غذاهای سبک، دسرها، پلوها و غذاهای گوشتی وجود دارند که در ادامه با ده تا از بهترین غذاهای اصیل و گوشتی آذربایجان آشنا خواهید شد.

بازار وکیل شیراز

اگر می خواهید با دوستان خود و ذائقه های غذایی متفاوت غذا بخورید، به این رستوران رفته و غذاهای متنوع شامل پیتزا، ساندویچ، کباب و همبرگر سفارش دهید. انواع نوشیدنی های گرم، سرد، دمنوش، اسموتی و قهوه را نیز می توانید در این رستوران نوش جان کنید. کوفته تبریزی یا تبریز کوفته سی یکی از محبوب ترین و خوش عطر ترین انواع کوفته در سراسر ایران است که طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این کوفته از انواع سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا به مقدار کم، ریحان، ترخون و پیازچه)، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، گردو، آلو خشک، زرشک و پیازداغ استفاده می شود. این غذا می تواند یک وعده فوق العاده و سالم برای سفره های شما باشد. در این مقاله محبوب ترین غذاهای استان آذربایجان شرقی را بطور کامل آموزش داده ایم تا بتوانید کامل با طرز تهیه این غذاها آشنا شوید.