با 3تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی کاشان آشنا شوید!!!
انتشار: دی 09، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

با 3تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی کاشان آشنا شوید!!!

با 3تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی کاشان آشنا شوید!!!

معمولاً اش شیله عدس همان پیش غذایی است که در کنار کوفته تبریزی قدم به میان سفره می گذارد. بین اش های خوشمزه ای که اشپزهای تبریزی می پزند، اش شیله عدس به نوعی ساده و راحت پخته می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این آش برنج، عدس، بلغور، تره و پیازچه است. آش شیله عدس با زنگ و لعاب زیبایی که دارد، و همچنین با طعم بی نظیرش زینت بخش سفره غذای شما خواهد بود.

  • غذای محلی تهران مانند غذاهای محلی هر نقطه از جهان طرفداران خود را دارد.
  • این غذای سنتی گیلان، از ترکیب بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست می شود.
  • فرقی نمی کند که بخواهید چای میل کنید یا غذا؛ در هر صورت این رستوران برای شما مناسب است.
  • اگر خوش شانس باشید لوبیاپلو شیرازی را هم در رستوران های این شهر پیدا می کنید.
  • گیلانی ها برای درست کردن این کباب از گوشت گوساله استفاده می کنند و آن را به مدت 24 ساعت در روغن زیتون و آب پیاز می خوابانند.
  • شیله به اصطلاح به برنج کاملا پخته و له شده ای مانند برنج شله زرد می گویند.

طرز تهیه آن نیز به این صورت است که ابتدا پیاز را تفت می دهند، سپس حبه های سیر، دانه های انار، گردو و ادویه جات را نیز به پیاز اضافه و اجازه می دهند تا انارها نرم شوند. در این مرحله نیازی به اضافه کردن آب نیست چون دانه های انار آب می اندازند. پس از نرم شدن انارها بسته به ذائقه مقداری نمک یا شکر جهت ترش یا شیرین شدن به غذا اضافه می کنند. وقتی خورشت در حال جوشیدن است گوشت ها را نیز به آن اضافه می کنند و اجازه می دهند تا بپزد. محلی ها این غذای خوشمزه و پرطرفدار را یا با گوشت بلدرچین، اردک، مرغ و غیره طبخ می کنند یا بدون گوشت فقط روی آن تخم مرغ می شکنند و با برنج نوش جان می کنند. امروزه باقالا قاتوق نه تنها در همه شهرهای ایران بلکه در خیلی از رستوران های ایرانی خارج از کشور به عنوان یکی از غذاهای محلی ایران پخته می شود.

نان اهری

یکی از غذاهایی که در هنگام سفر به کرمانشاه نباید طعم لذیذ آن را از دست بدهید خورشت خلال است. این خورشت اصیل کرمانشاهی ظاهری شبیه به قیمه دارد و سرشار از آهن و پروتئین است. این غذا را با استفاده از روغن کرمانشاهی، خلال بادام، رب گوجه فرنگی، گلاب، گوشت گوسفندی، زرشک و انواع ادویه بپزید و با برنج نوش جان کنید.

والک پلو

برای درست کردن این خورشت خوشمزه علاوه بر ریواس به مواد دیگری همچون نعنا، گوشت گوسفندی، پیاز، نمک، فلفل و جعفری نیاز دارید. ابتدا پوست ریواس را جدا کنید بعد آن را همراه با گوشت، پیاز و روغن تفت دهید و در آخر فلفل، نمک، جعفری و نعنا را اضافه کنید و بگذارید خورشت حسابی جا بیفتد. یکی دیگر از بهترین رستوران های سنتی تهران، رستوران حوض خونه است.

این غذا به دلیل وجود رازیانه و خردل عطروطعم خاصی دارد و پیشنهاد می کنیم اگر طرفدار غذاهای دریایی یا امتحان کردن غذاهای جدید هستید، در سفر به بندرعباس مهیاوه را امتحان کنید. در سفر به بوشهر می توانید این غذا را در اکثر رستوران های این شهر نوش جان کنید. در تهیه برساق این مواد باهم مخلوط می شوند و بعد ترکیب خوش عطری از گردو، دارچین، هل و گلاب به آن اضافه و درون روغن داغ سرخ می شود. بعد از گذشت زمان کمی غذا حاضر است و پیشنهاد می کنیم برای لذت بردن بیشتر از طعم سرگنجشکی، آن را با نان سنگک و سبزی خوردن نوش جان کنید. این کوفته خوشمزه را با نان تازه سنگک یا لواش و یک کاسه سالاد شیرازی نوش جان کنید تا مزه آن سال ها در ذهنتان بماند.