
بروزرسانی: 28 تیر 1404
آموزش آشپزی و دستور پخت انواع غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی و فرنگی
آموزش آشپزی و دستور پخت انواع غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی و فرنگی
انواع کباب از گذشته مخصوص سفره های ایرانی بوده است و طرفداران پرشماری هم بین ایرانیان دارد. به طوری که امروزه تا حدودی به یک جاذبه توریستی تبدیل شده و بسیاری از توریست های خارجی مشتاق امتحان انواع کباب های خوشمزه ایرانی هستند. تقریباً در تمام شهرهای ایران وقتی همه اهالی خانه گرسنه هستند و وقت کمی هم برای آماده کردن غذا دارند، کباب تابه ای قدم به میدان می گذارد. کافیست به مقدار لازم گوشت چرخ کرده در یخچال داشته باشید؛ کمتر از یک ساعت بعد بوی خوش کباب تابه ای خانه که هیچ، تمام محلتان را پر خواهد کرد. کباب سلطانی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که بین مردم ایران و قفقاز به عنوان غذای مشترک شناخته می شود.
- این خورشت ترکیبی از گوشت، گردوی آسیاب شده و رب انار است که در کنار هم ترکیبی متفاوت و بی نظیر ایجاد می کنند.
- کف روی آب را با قاشق بردارید و سپس شعله را کمتر کنید تا لپه ها کمی نرم شوند.
- البته انواع باقلوا با طرز تهیه مشابه در شهرهای مختلف ایران تولید می شود مثل باقلوا یزدی، باقلوا تبریزی، باقلوا شیرازی و … .
- دوستان گرامی این مطلب به مرور کامل تر می شود و غذاهای جدید به این لیست افزوده خواهد شد.
- در کنار هر وعده ی غذایی نوعی پیش غذای پرسبزی تهیه می کنند.
طعم آن عامه پسند بوده و هر کسی که ظاهر آن را ببیند دلش می خواهد آن را سرو کند. در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها جای دارد. از دیگر مواد اولیه ای که در طبخ خورش مسما بادمجان استفاده می شود می توان از غوره نام برد که بسیار غذا را خوشمزه و لذیذ می کند.
کتلت بادمجان از جذابترین غذاهای بدون برنج
این گیاه در مناطق متنوعی از ایران کشت می شود و خوشبختانه هنوز تولید و فروش آن رونق دارد. این دسر ترکیباتی مانند جوانه گندم، تخم مرغ، گل رز، شکر، کره و ... اگر می خواهید تجربه لذت بخشی از میل کردن سوهان داشته باشید، سوهان را به همراه چای میل کنید. فالوده شیرازی در گرمای تابستان می تواند شما را از عطش و گرمای زیاد نجات دهد. این دسر محبوب به همراه کمی لیموی تازه یا مربای آلبالو خورده می شود. همانطور که از اسم این دسر پیداست، تاریخچه این دسر به شهر پر رمز و راز شیراز باز می گردد.
چکار کنیم تخم شربتی و خاکشیر ته نشین نشود؟ راز معلق ماندن آن در شربت
نسخه کلاسیک خورش قیمه که از غذاهای اصیل تهرانی به شمار می رود، با گوشت قرمز (مغز ران گوساله یا گوشت سردست گوسفندی)، پیاز سرخ شده، لپه و لیمو عمانی تهیه می شود. یک نوع غذای ساده ی دیگر مناسب برای پیک نیک رفتن؛ همین کوکوی سیب زمینی و کدو است. این غذا با فر تهیه می شود و نیازی به سرخ کردن در روغن ندارد.
در این مطلب از شادیما برای شما بهترین و مشهورترین غذاهای کردی را آورده ایم تا با این فرهنگ بی نظیر بیشتر آشنا شوید، پس با ما همراه باشید. کدو بره، خورش آلو، باقلاوابیج، آش کدو، مرغ شکمپر، بیج بیج، خورش بادمجان کباب، خورش ناردون و بسیاری غذاهای دیگر اشاره کرد. بوان آش،خوراک لوبیا پیله که در آن لوبیا چیتی همراه با غلاف آن استفاده می شود، خورش عدس از جمله غذاهای محلی کرج هستند. «بریانی» یا «بیریانی» (Biryani) از غذاهای خوشرنگ و خوشمزه هندی است که در قسمت هایی از پاکستان، افغانستان، ایران و عراق هم با دستور مشابه و نزدیک به دستور پخت بریانی هندی طبخ می شود. «قورمه سبز گیاهی» با قارچ یک غذای خوشمزه و بهترین انتخاب سحری و افطار برای گیاهخواران است. این غذا برای افرادی است که گیاهخوار هستند یا محدودیت مصرف گوشت دارند گزینه ایده آلی است.